Jablečný štrůdl

Jablečný štrůdl Suroviny

listové těsto

jablka

hrozinky, (rum)

skořice

ořechy (vlašáky, mandle nebo lískové)

 

Příprava

Listové těsto vyválíme. Jablka omyjeme, oloupeme a nastrouháme. Vymačkáme přebytečnou šťávu a čerstvou ji hned vypijeme J. Ořechy nahrubo posekáme (na větší kousky).

Hrozinky můžeme předem namočit do rumu. Na vyválené listové těsto klademe postrouhaná jablka, hodně skořice, hodně ořechů a zase jablka. Zabalíme a položíme na plech na pečící papír. Ničím už nepotíráme.

Pečeme na 180 °C asi 40 min.

Kontaktujte nás

Sídlo společnosti:

Ing. Barbora Burkovičová

Ing. Radovan Burkovič

26. dubna 269/45

725 27 Ostrava-Plesná

Telefon:

603 774 512

E-mail:

barbora.burkovicova@seznam.cz
radovan.burkovic@jobcentrum.cz